Een fantastische vintage underwood typemachine

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een vintage underwood typemachine voor slechts 90 20 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

underwoodEen fantastische vintage underwood typemachine
Een fantastisch mooie typemachine. Deze machine is een pareltje voor het oog. Ongetwijfeld zijn er met deze typemachine prachtige romans en documenten geschreven. De machine vertoons flink wat slijlplekken, dus bekijk vooral de fotos goed om zelf een oordeel te vormen,

De typemachine is echt een eye-catcher. Een prachtig object dat ons terug brengt naar de tijd voor alle moderne techniek. Vluchtige niets zeggende SMS-en of Whatsapps maak je niet met zon type machine. Deze underwood heeft teksten geschreven die de wereld beinvloed hebben.

Een waar stukje historie, een brok cultuur, en puur geschiedenis. Grijp nu je kans en bied op dit prachtige apparaat.

Grote glazen bureautafel

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een prachtige grote glazen bureautafel voor slechts 20 15 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

glazen-buro-detailGrote glazen bureautafel
Prachtige grote glazen bureautafel. De glasplaat is ontzettend zwaar, en dat mag ook bij zon degelijk bureau. Perfect voor zakenmensen, schrijvers of eigelijk iedereen die achter zon mooi bureua zijn werk wil doen.

De bovenplaat is van dik transparant glas.Het onderstel is van zilverkleurig metaal. De verbinding van het onderstel met de glasplaat zou met schroeven moeten zijn, maar deze schroeven heb ik niet. Momenteel zit de glasplaat met dubbelzijdig plakband vast en dat gaat hardstikke goed.

Antiek/vintage salon bankje

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een antiek/vintage salon bankje voor slechts 5 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

salon-bankje-vintageAntiek/vintage salon bankje
Beschrijving: Dit salon bankje heeft een zeer karakteristiek uiterlijk. De bekleding is donkerblauw met goude figuren erin. Het onderstel is goudkleurig geverft. Het bankje is flink oud en de stof is zo hier en daar helemaal versleten. Toch is het een mooi stijlvolbankje dat perfect past in een klassiek interieur.

Instelbare houten schilders ezel

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een instelbare houten schilders ezel voor slechts 20 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

houten-ezelInstelbare houten schilders ezel
Kenmerken: Zo goed als nieuw
Beschrijving: Een mooie instelbare schilders ezel. Zowel de hoogte van het doek is in te stellen en de mate waarin het doek schuin naar achteren helt. De ezelstaat op vier wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.Onder het doek bevind zich een handige ruimte voor kwasten en doekjes.

Zo hier en daar zit er wat verf op de ezel, maar over het algemeen is hij in fantastische staat. De helling is zeer eenvoudig in te stellen met handige draaiknoppen. Het doek kan omlaag om omhoog bewogen worden in stapjes van een paar centimeter.

Afrikaans bijzettafeltje

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een Afrikaans bijzettafeltje voor slechts 20 10 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

afrika-tafeltjePrachtig Afrikaans bijzettafeltje
Kenmerken: Gebruikt, lengte minder dan 50 cm, breedte minder dan 50 cm, vorm rond
Beschrijving: Dit Afrikaanse tafeltje is niet alleen prachtig vormgegeven, en ideaal om je hapje en drankje op te zetten, maar het is ook echt een fantastisch object om in je huis te zetten. Gegarandeerd een gespreksonderwerp op menig feestje.

Het tafeltje is gemaakt van een onbekende donkere houtsoort.

12 kilo

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, 12 kilo voor slechts 5 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

12-kiloGewicht 12 kilo voor krachttraining
Kenmerken: Zo goed als nieuw
Beschrijving: Gewicht van 12 kilo. Ideaal voor krachttraining en om die moeilijk te bereiken spieren in topvorm te houden. Handige grote greep zodat mensen met grote handen perfect uit met dit gewicht uit de voeten kunnen. Voor mensen met kleine handen biedt dit gewicht zelfs de mogelijkheid om beide handen/armen gelijk te trainen.

Nederlandse genen

Alex - Zeeuws meisje!

If it ain’t Dutch, It ain’t much.

Een Nederlander ben je gewoon. Het zit in je genen en dat krijg je er niet uit. Nederlander zijn impliceert een sterk ontwikkeld gevoel van bewustzijn en het besef dat je zelf je toekomst kan sturen.

Als Nederlander ben je trots op je roots en heb je vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Je ziet kansen en grijpt die met beide handen aan. Zo ook de kleine Alex. Nu al is hij zich bewust van zijn achtergrond, en hij omarmt zijn achtergrond omdat hij terecht inziet dat hij als Nederlander bevoorrecht is.

Green Day

Het voordeel van radio luisteren op je telefoon is dat je bij ieder nummer netjes te zien krijgt van wie het is en hoe het heet. Even zoeken en je hebt de songtekst.

Boulevard of Broken Dreams

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don’t know where it goes
But it’s home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I’m the only one and I walk alone

I walk alone
I walk alone

I walk alone
I walk a…..

My shadow’s the only one that walks beside me
My shallow heart’s the only thing that’s beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone

Ah-ah, ah-ah, ah-ah, aah-ah
Ah-ah, ah-ah, ah-ah

I’m walking down the line
That divides me somewhere in my mind
On the border line of the edge
And where I walk alone

Read between the lines
What’s fucked up and everything’s all right
Check my vital signs to know I’m still alive
And I walk alone

I walk alone
I walk alone

I walk alone
I walk a…

My shadow’s the only one that walks beside me
My shallow heart’s the only thing that’s beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone

Ah-ah, ah-ah, ah-ah, aah-ah
Ah-ah, ah-ah

I walk alone
I walk a

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I’m the only one and I walk a

My shadow’s the only one that walks beside me
My shallow heart’s the only thing that’s beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone