Grote glazen bureautafel

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een prachtige grote glazen bureautafel voor slechts 20 15 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

glazen-buro-detailGrote glazen bureautafel
Prachtige grote glazen bureautafel. De glasplaat is ontzettend zwaar, en dat mag ook bij zon degelijk bureau. Perfect voor zakenmensen, schrijvers of eigelijk iedereen die achter zon mooi bureua zijn werk wil doen.

De bovenplaat is van dik transparant glas.Het onderstel is van zilverkleurig metaal. De verbinding van het onderstel met de glasplaat zou met schroeven moeten zijn, maar deze schroeven heb ik niet. Momenteel zit de glasplaat met dubbelzijdig plakband vast en dat gaat hardstikke goed.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *