Een fantastische vintage underwood typemachine

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een vintage underwood typemachine voor slechts 90 20 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

underwoodEen fantastische vintage underwood typemachine
Een fantastisch mooie typemachine. Deze machine is een pareltje voor het oog. Ongetwijfeld zijn er met deze typemachine prachtige romans en documenten geschreven. De machine vertoons flink wat slijlplekken, dus bekijk vooral de fotos goed om zelf een oordeel te vormen,

De typemachine is echt een eye-catcher. Een prachtig object dat ons terug brengt naar de tijd voor alle moderne techniek. Vluchtige niets zeggende SMS-en of Whatsapps maak je niet met zon type machine. Deze underwood heeft teksten geschreven die de wereld beinvloed hebben.

Een waar stukje historie, een brok cultuur, en puur geschiedenis. Grijp nu je kans en bied op dit prachtige apparaat.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *