Goud kopen

Goud!Laatst hadden we op het strand een soort van schat gevonden. Een oud oorbelletje, en hij leek in mijn ogen van goud te zijn. Ana raadde mij aan het prul weer weg te gooien maar toch had ik hem meegenomen naar huis.

Omdat ik nieuwsgierig was naar wat het nu echt was, ben ik met het schoongemaakte oorbelletje naar de goud boer gegaan. Wij kopen goud stond er groot op de deur, dus daar zit ik goed dacht ik zo. De eerste test was met een magneet. Het goud plakte niet aan de magneet, dus dat was goed. De tweede test was met een soort van schuurpapier en een vloeistofje. Ook dit bleek goed te gaan. Hierna werd het oorbelletje gewogen. 1.1 gram. Het uiteindelijke bod was 20 euro. Toen ik vroeg naar het steentje in de oorbel werd mij lachend verteld dat die voor de vuilnisbak was.

Ik had natuurlijk gelijk die 20 euro kunnen accepteren, maar er klopte iets niet met het hele verhaal. Waarom zou iemand de moeite doen om een gouden sieraad te voorzien van een nep steentje? En wat helemaal vreemd was: Waarom zou de goudboer het oorbelletje met steen wegen, en voor het hele gewicht de goudprijs betalen. Het waardeloze steentje koopt de goudboer dan namelijk voor een goudprijs. Toch nog even verder zoeken. Wordt vervolgt…

Een fantastische vintage underwood typemachine

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een vintage underwood typemachine voor slechts 90 20 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

underwoodEen fantastische vintage underwood typemachine
Een fantastisch mooie typemachine. Deze machine is een pareltje voor het oog. Ongetwijfeld zijn er met deze typemachine prachtige romans en documenten geschreven. De machine vertoons flink wat slijlplekken, dus bekijk vooral de fotos goed om zelf een oordeel te vormen,

De typemachine is echt een eye-catcher. Een prachtig object dat ons terug brengt naar de tijd voor alle moderne techniek. Vluchtige niets zeggende SMS-en of Whatsapps maak je niet met zon type machine. Deze underwood heeft teksten geschreven die de wereld beinvloed hebben.

Een waar stukje historie, een brok cultuur, en puur geschiedenis. Grijp nu je kans en bied op dit prachtige apparaat.

Grote glazen bureautafel

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een prachtige grote glazen bureautafel voor slechts 20 15 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

glazen-buro-detailGrote glazen bureautafel
Prachtige grote glazen bureautafel. De glasplaat is ontzettend zwaar, en dat mag ook bij zon degelijk bureau. Perfect voor zakenmensen, schrijvers of eigelijk iedereen die achter zon mooi bureua zijn werk wil doen.

De bovenplaat is van dik transparant glas.Het onderstel is van zilverkleurig metaal. De verbinding van het onderstel met de glasplaat zou met schroeven moeten zijn, maar deze schroeven heb ik niet. Momenteel zit de glasplaat met dubbelzijdig plakband vast en dat gaat hardstikke goed.

Antiek/vintage salon bankje

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een antiek/vintage salon bankje voor slechts 5 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

salon-bankje-vintageAntiek/vintage salon bankje
Beschrijving: Dit salon bankje heeft een zeer karakteristiek uiterlijk. De bekleding is donkerblauw met goude figuren erin. Het onderstel is goudkleurig geverft. Het bankje is flink oud en de stof is zo hier en daar helemaal versleten. Toch is het een mooi stijlvolbankje dat perfect past in een klassiek interieur.

Instelbare houten schilders ezel

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een instelbare houten schilders ezel voor slechts 20 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

houten-ezelInstelbare houten schilders ezel
Kenmerken: Zo goed als nieuw
Beschrijving: Een mooie instelbare schilders ezel. Zowel de hoogte van het doek is in te stellen en de mate waarin het doek schuin naar achteren helt. De ezelstaat op vier wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.Onder het doek bevind zich een handige ruimte voor kwasten en doekjes.

Zo hier en daar zit er wat verf op de ezel, maar over het algemeen is hij in fantastische staat. De helling is zeer eenvoudig in te stellen met handige draaiknoppen. Het doek kan omlaag om omhoog bewogen worden in stapjes van een paar centimeter.

Afrikaans bijzettafeltje

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een Afrikaans bijzettafeltje voor slechts 20 10 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

afrika-tafeltjePrachtig Afrikaans bijzettafeltje
Kenmerken: Gebruikt, lengte minder dan 50 cm, breedte minder dan 50 cm, vorm rond
Beschrijving: Dit Afrikaanse tafeltje is niet alleen prachtig vormgegeven, en ideaal om je hapje en drankje op te zetten, maar het is ook echt een fantastisch object om in je huis te zetten. Gegarandeerd een gespreksonderwerp op menig feestje.

Het tafeltje is gemaakt van een onbekende donkere houtsoort.

12 kilo

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, 12 kilo voor slechts 5 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

12-kiloGewicht 12 kilo voor krachttraining
Kenmerken: Zo goed als nieuw
Beschrijving: Gewicht van 12 kilo. Ideaal voor krachttraining en om die moeilijk te bereiken spieren in topvorm te houden. Handige grote greep zodat mensen met grote handen perfect uit met dit gewicht uit de voeten kunnen. Voor mensen met kleine handen biedt dit gewicht zelfs de mogelijkheid om beide handen/armen gelijk te trainen.