Bijna oogsttijd

Wiet!
Nog een paar weekjes en dan is het tijd voor de oogst. De plant ziet er goed uit.. zeker als je kijkt naar het prille begin. Het is ook wel duidelijk waar ik mijn groene vingers vandaan heb. De zorg van mijn ouders voor de planten was fantastisch en dat blijkt ook wel uit de uitzonderlijk blije plant.

Valium

Valium!You’ve got to do it all.

Deze uitspraak van een australier galmt nog steeds, af en toe, door mijn hoofd. Ooit gehoord in amerika is het nog steeds een uitspraak die ik me graag mag herinneren. En heden heeft die uitspraak weer iets meer waarde gekregen. Ik ben in bezit gekomen van een valiumpje :-p. Bekend van de tv, en van de verhalen die ik er over heb mogen horen. Binnenkort maar eens proberen :-D.

Brandweer gekloot & Paintball!

Paintball!Zaterdag waren de vrijgezellen-feesten van Peet en Pascale. Uiteraard was ik met de peter-groep mee en dat was bijzonder leuk. Eerst een brandweer iets, waarbij lekker gekloot werd met water en vuur en daarna paintball! Voor mij was het de eerste keer in een legeroutfit en met een verf-gun, en ik vond het zowaar best leuk.

Het begin was even wennen, maar na een keertje goed geraakt te zijn krijg je de sterke motivatie om andere te raken voordat je zelf de zaad bent. Met als voorbereiding een vette industrial nation cd die veels te hard werd afgespeeld raak je echt goed in de mood. Iedereen moest dood, zeker tijdens het laatste spel, want dan moeten ook de kogels nog eens op :-p. En als je dan per abuis iemand in zijn kruis raakt.. tsja, dat kan gebeuren toch. Toch alsnog mijn excuses.

De foto’s van het brandweergebeuren en paintballen (het cameraatje dat op de bar lag) staan uiteraard alweer online. Aanstaande donderdag is het daadwerkelijke trouwen! Hoera!!

Ontvoering!

Ontvoering!Claudia Melchers, de dochter van een rijk persoon was ontvoerd en is inmiddels weer vrij. Tsja, shit happens… Maar toch heb ik ‘de zaak’ gevolgd met meer dan normale interesse.

Sinds het lezen van het boek van Peter R. over de ontvoering van Alfred Heineken vind ik het allemaal bijzonder interessant. Hoe hebben ze het losgeld aangepakt.. waarom was Claudia nog steeds in Amsterdam.. hoe kan het dat ze zo snel is gevonden.. is er überhaupt losgeld betaald.. etc. etc. Aarghhhh!. Ik kan niet wachten op de uitgebreide analyse van de ontvoering die ongetwijfeld gaat komen.

Oh, het Peter R. boek is ook zijn eigen leven gaan leiden. Deze wordt gecirculeerd, dus misschien kom je ‘m ooit tegen! Mijn naam staat bij alle andere lezers op de kaft, dus laat het weten als het boek je pad kruist!

Nedstat

Nedstat!Helaas, het was leuk voor zolang het duurde, maar mijn statistiekjes zullen niet meer door dat handige nedstat bijgehouden worden. Sinds 19 februari 1999 heb ik de teller al, en hij heeft nu al 83414 mensen getelt :-p. Maar de commercie roept, tegelijkertijd met het grote geld van de reclameboeren. Geforceerde reclame is volgens de nieuwe eigenaren van nedstat de oplossing, maar laat ik daar nu net een hekel aan hebben.. weg ermee!

Waterpijp

Waterpijp!Nog een dagje, en dan staat er weer wat te gebeuren. Een coole verjaardag in Wassenaar, alwaar een leuke waterpijp staat. De perfecte manier om van mijn flinke zak (oude) wiet af te komen :-)