Fuerteventura

Fuerteventura!Een tijdje geleden hebben een tochtje gemaakt naar Fuerteventura. Een eiland hier in de buurt. Het eiland is een waar paradijs voor strand liefhebbers. Enorme witte stranden met een zee die onwaarschijnlijk helder is. Lekker zonnetje erbij. Het eiland heeft naast de stranden echter niet zo veel. Veel geiten en je kan er dan ook een lekkere hap geitenvlees eten en veel vissers maar het overgrote deel is toch zon, zee en strand.

Achterstevoren in het vliegtuig!Wel leuk was de vliegtocht terug naar huis. Het zijn kleine vliegtuigjes die tussen de eilanden heen en weer vliegen. Zonder straalmotor, maar met propellers.

We konden vanuit de luchthaven naar het vliegtuig lopen, en op de terugweg waren we als eerste in het vliegtuig (dankzij mijn Nederlandse invloed, het is typisch Spaans om op het allerlaatste moment te arriveren), en konden we plaats nemen in de voorste rij, waar twee stoelen achterstevoren stonden. Jawel, voor het eerst heb ik achterstevoren gevlogen. De ervaring was niet echt heel bijzonder, alleen tijdens de landing kon ik iets merken, maar het was gezellig omdat ik met de stewardess kon kletsen ;)

Zie ook de foto’s van ons weekendje Fuerteventura!