In de krant, dankzij Angelina Jolie

Ana in de krant!
Wie zou dat ooit gedacht hebben. Dankzij Angelina Jolie staat Ana met een pagina groot artikel in de krant. Ana is degene die op de Canarische Eilanden zich richt op genetische screening en onderzoek naar borstkanker. Een onderwerp dat dankzij Angelina zeer sterk in de schijnwerpers is komen te staan en dat was te merken.

Stiekem ben ik dan natuurlijk erg trots op mijn Ana!

7 konijnen

7 Konijnen in de tuin!
7 jongen konijntjes lopen sinds een weekje in de tuin. Allemaal zo zwart als de nacht, in tegenstelling tot hun rood-bruine moeder. Het is een gezellige boel.

Emotie

Wiskunde!Emoties zijn een erg persoonlijke aangelegenheid. Het is helemaal moeilijk om emoties goed op te schrijven. Toch kan je blijkbaar toch wiskundige berekeningen op geschreven/beschreven emoties loslaten. In deze context werd mij door een onderzoekster gevraagd of een tweetal lezingen van mijn website gebruikt kunnen worden in een onderzoek.

Het betreft de lezingen van broer Bert en vriend Miguel die tijdens ons huwelijk ten gehore gebracht zijn. Ana en ik waren allebei ontroerd door de lezingen, dus er zit duidelijk een emotionele lading in. Ik ben natuurlijk zeer benieuwd naar de resultaten van het onderzoek, maar daar moet ik nog een paar maandjes op wachten denk ik.