Augustus ’24

De maand begon rustig voor mij, terwijl de kinderen in Torrevieja waren, en daarna een weekje in Londen was ik aan het werk. De tweede week van Augustus begon eindelijk mijn ‘echte’ vakantie. Ik vertrok naar Nederland. Ik zal daar samen met de kinderen twee weekjes op bezoek zijn. Gezellig logeren bij moeder Nel. We hebben hetzelfde patroon al vorige jaren weer nagevolgd. Spelen met Oma, strand, meer, bitterballen, frikandellen, Alex zijn verjaardag. Neefje en nichtje, oom en tante, vrienden. Avifauna, de juliana toren, de bloemenkorso op de noordwijkse boulevaar. De kinderboerderij, een illegale trip 22 meters door de lucht. Gerookte paling, BBQ’s. Indonesisch eten. Een sprint met een soft ijsje, Gijs en de lijst gaat nog een stukje door.

Voor mij was het een geslaagde vakantie, en voor de kinderen was het weleenswaar erg anders als hun feestweken met rond de 40 buurt kinderen in Torrevieja, of hun ontdekkings week in Londen, maar toch vonden ze het leuk in Nederland.

ezDatepad

ezDatepad!ezDatepad is een text editor gecombineerd met een kalender — eenvoudig en super versatiel. Eindelijk is er nu een makkelijke manier om aan datum of tijd gerelateerde zaken bij te houden. De gegevens die je opslaat zijn geassocieerd met het verleden, of de toekomst en kunnen gebruikt worden om je geheugen te helpen, je acties beter te leren inplannen en bijvoorbeeld om je gedachten en acties te evalueren.

Gebruik ezDatepad als een agenda, een dagboek, een logboek, of welke manier dan ook die je help je verleden te evalueren, en/of je toekomst te plannen. Het programma is ook ideaal om eenvoudige taken uit te voeren. Een boodschappenlijstje, snel een telefoonnummer noteren, namen gemakkelijk onthouden, notities, gedachten, etc.

Get ezDatepad!