Something is going to happen…

Something is going to happen…
something is going to happen…
something is going to happen…
en er is ook iets gebeurt. Een fantastische week met Ana in Leiden, Brugge, Noordwijkerhout en Den Haag. Veel te kort uiteraard, maar bijzonder leuk.

Brugge bleek een bijzonder mooi Belgisch stadje, alleen ontzettend veel toeristen. Eigenlijk alleen maar toeristen. Toch hebben we een paar typisch Belgische barretjes gevonden waar ik kon kiezen uit honderden biertjes bieren :-D. Hiernaast nog een rondvaart gedaan en een toren beklommen en typisch Belgs gegeten. Voldoende voor een geslaagd bezoek.

Vakwerkschuur

Desperado! De drijvende kracht achter ip04!Zo, het zit er weer op… een geslaagd ip-04 weekendje…

Zaterdag geleerd dat professionele schaapherders toch rare wereldvreemde knakkers zijn… hoe lijp moet je zijn als je je honden in een hogere klasse plaatst dan je vrouw en kinderen. Na het schaapherderen op de 10 persoons-tandemfiets de Belgische omgeving onveilig gemaakt (ook letterlijk).

Zondag opgestaan met een koffie met Jack Daniels :-p. Hierna het uiterst saaie drielandenpunt bezocht, en neerlands enige skihut bezocht. De dag afgesloten zoals ie begonnen was met een extreem sterke koffie ..?.. uhh, koffie nog iets dus, maar gelukkig plenty sterk.

Nu is het wachten op de foto’s.