Alex vier

Alex - verjaardag Alcala!Alex is al weer vier! De tijd vliegt echt. Zijn verjaardag was een mooi feest dat we tijdens onze vakantie in Alcala en in Torrevieja gevierd hebben. Uiteraard met taart en kadotjes

Tijdens onze vakantie bleek Alex een heuse waterrat. Zwemmen, duiken, van alles. Een goede eigenschap voor iemand die op een eiland woont. Niet alleen is Alex zijn angst voor het water te boven gekomen, ook heeft hij zich op iedere denkbare manier verder ontwikkeld. We zijn erg onder de indruk van de vooruitgang die hij weer heeft geboekt in zo’n kort jaartje.

Alex - verjaardag Torrevieja!Komend jaar wordt bijzonder want dan krijgt Alex een broertje. We zijn benieuwd hoe Alex om zal gaan met het verlies van zijn monopolie op aandacht van zijn ouders, maar ook wij als ouders zullen ons moeten aanpassen aan deze hele nieuwe situatie.

De kleine in 3D

Pekka in 3d!Het gaat goed met de kleine baby en zijn moeder. Dit keer schopt en klopt en tikt de baby ontzettend veel. Zijn moeder wordt af en toe midden in de nacht wakker van alle actie in haar buik. Zelfs in het ziekenhuis tijdens de controle merkte men op dat het een zeer bewegelijk kindje is.

Misschien een voorteken dat er een topsporter staat aan te komen. We zullen zien.