Nokia 1616

Nokia 1616!Het moest er toch ooit eens van komen, een nieuwe telefoon. Helemaal omdat ik in Griekenland mijn ouwe trouwe toestel kwijtgeraakt ben. Hoewel ik bezig ben om software te ontwikkelen voor een Android toestel ben ik niet echt een bel fan en heb ik het goedkoopst mogelijke toestel gekozen. Een Nokia 1616, waarbij het nummer ook direct de prijs was, 16 euries.

Wat me opvalt is dat er in de laatste paar jaar flink wat is veranderd, ook in het budget segment. Mijn low-cost toestel komt uitgerust met een radio en werkt als zaklantaarn. Verder zit er een agenda op en een aantal spelletjes. Het enige wat ik nu niet heb zijn een fototoestel en ik kan niet internetten, maar dat kon en deed ik toch al niet.

Ik heb mijn oude nummer kunnen redden, maar ben wel al mijn contacten kwijt. Dat wordt dus een tijdje nummers verzamelen, en kijk niet gek op als je me belt en ik heel formeel (of in het spaans/engels) op neem.

Ons huwelijk

Huwelijk Ana en Adrie!

Het was voor ons een zeer geslaagde huwelijksdag. Weleens geplaagd door slecht weer, berovingen van familieleden en valpartijen maar voor ons was het toch een erg mooie dag. We zijn heel erg blij dat er zoveel mensen die feest met ons hebben willen vieren. Hartstikke bedankt voor alle gelukswensen en cadeaus.

Onze huwelijksreis is begonnen in Athene. Hier hebben we een paar dagen rondgeneusd, en geproefd van de Griekse cultuur, keuken, en oudheden. Momenteel zijn we bezig met een tocht langs een aantal Griekse eilanden, en zo zijn we nu gestrand op het eilandje Syros, waar de enige bootverbinding met ons volgende eiland niet kan varen vanwege een beetje wind. We hopen met wat vertraging vanavond alsnog af te kunnen meren. Hierna gaan we nog langs een aantal andere Griekse eilanden. Naxos, Santorini en Kreta. Na Kreta reizen we terug naar Athene, waar we een weekje met de auto rond trekken door Griekenland.

Hierna keren we weer terug naar ons normale leventje op ons Spaanse eiland.