Prince2

Yeah, weer een leuke CV toevoeging… Vandaag succesvol mijn prince2 examen gehaald. Nu ben ik geschoold in het uitvoeren en managen van Projects in Controlled Environments. Altijd handig om mee op te scheppen in de lokale kroeg :-p.

Axe Boost

Axe Boost!Met neme een guava, voege daaraan toe wat volcanic stone extract, en het resultaat is een zeer lekker ruikende rode douche gel.

Nog leuker is het als je het goedje ook gebruikt. Het lijkt op een vage manier een beetje op bloed, maar dan lekker ruikend en gelukkig niet afkomstig uit je lichaam… misschien hadden ze deze axe boost over carrie moeten gooien in plaats van varkensbloed.. was het waarschijnlijk een stuk leukere film geworden.

Vage plantjes

Tsja, wat doe je op zo’n prachtige dag.. je stuurt wat post naar Chicago, raakt een beetje verbrand door het in de tuin liggen en het fietsen van Leiden naar Noordwijkerhout en weer terug, je verbaast je over de term ‘schuine kast’ en dat naast mijn directe familie niemand weet wat het is.

Maar ik had vandaag toch nog een bezigheid gevonden die de moeite waard was… fototjes maken van de vage, extreem vage plantjes op mijn balkon…
Vage plantjes!
Nog meer vage plantjes!

Vrije vrijdag :-)

Zonnebloem!Vandaag vrij, morgen weekend, perfect weer, wat wil je nog meer…

“Looking out and I’m wondering where I am
While I’m stuck in the daily traffic jam
I decide to get out and leave the car behind me
Everywhere there are people passing by
Empty faces and not a friendly smile
Under stress, loneliness, a part of our city
Now I finally have decided
I will leave it all behind
And discover something better
And I know where I will find
Find a place of harmony,
of laughter and of dreams
If you want me, that is where I’ll be”

Uit ‘Highland – One more time’. Maar is het een band? Een genre? Vaag, er is helemaal niks te vinden over die highland muziek… nieteens een trance remix :-p

Genetisch bepaald?

Best trots ben ik met mijn wietplantjes. Eindelijk een potentiële winstgevende situatie waarbij ik mijn ‘groene vingers’ ten gelde kan maken. Van de planten die nu in mijn beheer zijn is de wens om er toch minimaal eentje te verkopen. Misschien als grondstof, of anders als eindproduct in cake vorm.

Maar wat is recent gebleken… Ik ben niet de enige. Erger nog, ik ben in mijn familie slechts een armzalige amateur… een aanmodderende leek.

Elders in de familie worden wietplantjes per 250 opgekweekt in grote productiehallen :-p. Misschien is het dan toch een genetische aanleg, waarvan de drang tot het telen van wietplanten bij mij nog in opkomst is. Misschien moet ik het volgende keer ook wat groter aanpakken. Ik heb toch nog een ongebruikte kamer over en een amper gebruikt opberghok.

Think big!

De vergelijking

Plantjes vergeleken!Laatst was ik bij mijn ouders en toen werd ik toch redelijk onaangenaam verrast door wat ik aantrof. Hun plantje was dik 2x zo groot als de mijne. Mijn plant reikte rond de 21 cm in de lucht, en die van mijn vader overtrof mijn stoutste verwachtingen door maar liefs 43 cm in de lucht te reiken. Dat is dik twee keer zo groot! Aargh!

Maar er is uiteraard ook goed nieuws. Mijn plant, en die van mijn vader krijgen gezelschap. Geïmporteerd uit het verre oosten (van NL) komt er een nieuw plantje bij op mijn balkonnetje. Een ander soort weleenswaar, maar toch is gezelligheid en blijheid wat ik verwacht, en dat moet hoe dan ook de groei stimuleren.

(meer plantverhalen…)

Push the Button

Push the Button!Vandaag heb ik ‘m toch maar gekocht. Push the button, het album van de chemical brothers, en ik moet zeggen, hij bevalt bijzonder goed :-).

Na pinkpop kon ik eigenlijk ook niet anders. Van de prodigy heb ik alles al, en hun optreden annex live-cd-afspeling werd alleen overtroffen the chemical brothers, dus moest daar een cd van, in mijn huis, aanwezig zijn.

Pinkpop

Pinkpop was weer een bijzonder geslaagd feest. Het meest heb ik genoten van rowwen heze, die tegen mijn verwachting in een bijzonder goeie sfeer wisten te creëren, the chemical brothers, met de beste show van heel pinkpop, within temptation en the prodigy, en de laatste (eindelijk zonnige) dag met o.a. thirteen senses, novastar en kaiser chiefs.

De afsluiting van pinkpop met faithless vond ik alleen erg tegenvallen. Zeker niet de beste act van het pinksterweekend, en het begin met twee podia naast elkaar die allebei bezig waren sloeg echt als een tang op een varken.

We staan trouwens nog met een fotootje op de pinkpop site! De andere foto’s ga ik nog (na grondige screening) online zetten.