De vergelijking

Plantjes vergeleken!Laatst was ik bij mijn ouders en toen werd ik toch redelijk onaangenaam verrast door wat ik aantrof. Hun plantje was dik 2x zo groot als de mijne. Mijn plant reikte rond de 21 cm in de lucht, en die van mijn vader overtrof mijn stoutste verwachtingen door maar liefs 43 cm in de lucht te reiken. Dat is dik twee keer zo groot! Aargh!

Maar er is uiteraard ook goed nieuws. Mijn plant, en die van mijn vader krijgen gezelschap. Geïmporteerd uit het verre oosten (van NL) komt er een nieuw plantje bij op mijn balkonnetje. Een ander soort weleenswaar, maar toch is gezelligheid en blijheid wat ik verwacht, en dat moet hoe dan ook de groei stimuleren.

(meer plantverhalen…)

2 reacties op “De vergelijking

  1. Zo hee dat plantje van jou is inderdaad nergens als je hem naast die van je vader zet! :P
    Wat is zijn geheim?

  2. die van mij heeft maar een paar blaadjes :P

    dus je hebt niet te klagen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *