Genetisch bepaald?

Best trots ben ik met mijn wietplantjes. Eindelijk een potentiële winstgevende situatie waarbij ik mijn ‘groene vingers’ ten gelde kan maken. Van de planten die nu in mijn beheer zijn is de wens om er toch minimaal eentje te verkopen. Misschien als grondstof, of anders als eindproduct in cake vorm.

Maar wat is recent gebleken… Ik ben niet de enige. Erger nog, ik ben in mijn familie slechts een armzalige amateur… een aanmodderende leek.

Elders in de familie worden wietplantjes per 250 opgekweekt in grote productiehallen :-p. Misschien is het dan toch een genetische aanleg, waarvan de drang tot het telen van wietplanten bij mij nog in opkomst is. Misschien moet ik het volgende keer ook wat groter aanpakken. Ik heb toch nog een ongebruikte kamer over en een amper gebruikt opberghok.

Think big!

2 reacties op “Genetisch bepaald?

  1. ik ga jou voortaan wat vriendelijker aankijken…..

    maar groene vingers zijn een goede eigenschap, dat straalt nl. ook uit naar je andere planten. Die zien nl. dat je zo af en toe een plant laat groeien en weer “afslacht” en dit motiveerd de andere planten om nog harder te groeien en nog mooier te bloeien!!!!

    bye

  2. Ik heb een paar zonnebloemen die de pan uit groeien.
    Nou ja boeit verder niet, maar ik vond het toch leuk om even te vertellen :P

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *