Hoeveel kost het redden van een leven?

Cruz Roja!
Het heeft even geduurd, vrijwilligers werken niet zo snel (maar wel gratis), maar uiteindelijk is mijn rode kruis flash spelletje toch af en binnenkort terug te vinden op de spaanse rode kruis site. Op mijn site kan je alvast een sneak preview bekijken.

Oh ja, een antwoord op de vraag hoeveel het kost om een leven te redden zal je niet vinden. Het spelletje is bedoeld als een leuke manier om mensen tot nadenken te zetten over de vraagstukken waar het Rode Kruis mee te maken krijgt.

We gaan trouwen

Jawel, je leest het goed… toen we in La Palma waren heb ik mijn Ana ten huwelijk gevraagd. Gelukkig was haar reactie hierop positief, dus ergens volgend jaar gaan er een bruiloft gevierd worden in Spanje!

Tijdens mijn bezoek aan Nederland heb ik mijn ouders en broertje al op de hoogte gebracht, dus waarschijnlijk zijn er inmiddels al een flink aantal mensen die het goede nieuws vernomen hebben.

Op de knie!
Ja ik wil! (Mijn god wat een pens, ik moet SPORTEN!)
Diamonds are forever!
Samen zijn is samen lachen, samen huilen, leven door dicht bij elkaar te zijn.
Samen zijn is sterker dan de sterkste storm, gekleurder dan t grauwe om ons heen.

Een datum hebben we nog niet en ook over de plek zijn we nog aan het nadenken. Zodra het een en ander wat duidelijker wordt dan kom je daar vanzelf achter.