Nederland

Inmiddels zijn we in Nederland aangekomen. Alles gaat goed en we zijn flink aan het genieten van onze vakantiemaand. Nederland is koud. Veel kouder als in mijn herinneringen, maar het is prettig om weer Nederlands om mij heen te horen als ik door de straat lopen.

Reünie

Today is the day!Eindelijk! Vandaag begint eindelijk mijn vakantie. Op naar Madrid om weer samen bij mijn familie te zijn.

Door de vervroegde bevalling heb ik bijna een maand lang mijn zoontje moeten missen en alhoewel ik via fotos en de telefoon toch op de hoogte bleef van de gebeurtenissen was het een erg vreemde situatie. Maar hier is nu gelukkig een eind aan gekomen. Tijdens mijn afwezigheid is de kleine gegroeid van bijna 3 kilo naar ruim 4 kilo. Een groei van 33% die ik heb moeten missen.

Vanaf vanavond zijn we weer een gezinnetje. Vanavond begint eindelijk echt mijn nieuwe leven als vader, een leven met een beetje kleur. Ik heb er zin in! Eerst zijn we een tijdje in Madrid. Hierna, als alles goed gaat met de kleine, vertrekken we 10 dagen naar Nederland en tot slot gaan we allemaal terug naar ons huis in Las Palmas.

Nu eerst op naar Madrid. Vergezeld met wat speeltjes, een Jip en Janneke voorleesboek en ons eigen boek. Ik hoop alleen dat mijn zoon zijn vader nog herkent.