Snel gewend

Opa met zijn kleinkind!Tijdens Alex’ verjaardag zijn opa en oma gezellig op bezoek geweest. Eerst was dat even wennen voor Alex, maar hij kon het al snel goed vinden met zijn voorouders.

1 jaar

Wat een fantastisch jaar hebben we achter de rug. Het begon allemaal precies een jaar geleden toen ik opeens hals over kop het vliegtuig naar Madrid moest pakken. Alex werd een paar weekjes eerder dan gepland geboren. Ik was de eerste die de kleine Alex van dichtbij mocht bekijken en eventjes aanraken. Die nacht had ik geen enkel probleem om samen met Alex huid-aan-huid door te brengen. Hij lekker slapend en ik met mijn lichaam vol met adrenaline en mijn hoofd vol emotie.

De eerste paar dagen waren flink afzien. Wennen aan elkaar. Wennen aan het verblijf in dat nare ziekenhuis en wennen aan de enorme hoeveelheid bezoek met al hun goede bedoelingen. Voor Ana was het nog veel meer afzien. Bijkomen van de keizersnee en na een paar maanden moest ook haar galblaas er nog uit. Hierna ging het gelukkig stukken beter met haar.

Alex - 1 dag!Alex was zo klein. Ik kan het me nu niet meer voorstellen, zo ontzettend klein dat hij was. In een jaar tijd is hij enorm gegroeid. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Toen
Gewicht: 2.5 kilo
Ogen: Donkerblauw
Tanden: 0

Alex - 1 jaar!Nu
Gewicht: 10 kilo
Ogen: Lichtblauw met groene gloed
Tanden: 6

Het jaar is voorbij gevlogen en Alex heeft zich fantastisch ontwikkeld en dat vieren we uiteraard graag. Alex kruipt inmiddels met hoge snelheid door het huis. Hij lacht, hij speelt met ons, hij zwemt, hij gaat al staan, hij eet van alles er hij groeit nog steeds als kool. We zijn erg benieuwd hoe het volgende jaar met Alex gaat verlopen maar ongetwijfeld zullen wij en hij weer een erg leerzaam jaar tegemoet gaan.