Koninginnedag

De koninginnedag moet je gewoon vieren. Daar kan je niet onderuit. Dus ben ik vandaag naar A’dam geweest, en dat was een goeie keus. Perfect weer en een bijzonder goede sfeer. Lekker kunnen genieten van de totale chaos van feestende bootjes, en nog een paar bands meegepakt zoals rubber :-)

Discussie

De Nach was weer uitermate leuk. Maar alleen heb ik weer gezondigd tegen mijn principes (die niet echt veel waard zijn blijkbaar) en een paar bodempjes goldstrike gezopen. Resultaat… ik zat in de trein naar huis, en ik was er zeker van dat we nog stonden te wachten in Denhaag CS, maar om een of andere mij onbekende reden had ik een discussie met de conducteur. Deze wist mij te overtuigen dat ik al in Leiden was. Na uitstappen bleek dit ook het geval. Vaag, want van de hele reis had ik dus niks meegekregen. Hoe ik hierna thuis gekomen ben is mij ook onduidelijk, maar het was in ieder geval een leuke nach!
En waarom ben ik nu (07:31) al op??

Druk druk druk

Het is toch een vreemd gevoel, alsof alles steeds sneller gaat. Iedere dag is er wel weer wat, en ik ben ook niet de enige.

Gisternacht mijn ouders opgehaald van Schiphol. Die waren lekker twee weekjes wezen relaxen in de zon. Vandaag hebben de ringsteektraining voor Koninginnedag. Na het ringsteken zal ook de lever wel weer getraind worden.

Mijn broertje zit nu als toeschouwer bij de grand prix in San Marino. Zodra hij terug is peert ie m direct voor een paar maandjes naar Stockholm.

En ik. Volgende week de nach en Koninginnedag. De week daarna een weekendje Praag en daarna pinkpop. Maar ja, de zon schijnt, het is fantastisch weer en ik ben blij :-)

Plant verhuist

Verhuist!
Gisteren heb ik het dan toch maar gedaan. Mijn plant is verhuist van mijn raamkozijn naar mijn balkon, want de geur begon nu al merkbaar te worden.

Vanmiddag ook even checken hoe het gaat met mijn vaders plant. Ik had al gezien dat deze het stukken beter had dan die van mij. Haar stammetje was twee keer zo dik, ze staat full-time in de serre in de hitte, en ze heeft een enorme(!) grote pot met aarde. Dat kan alleen maar resulteren in onovertrefbare reusachtigheid.

(meer plantverhalen…)

Spek en bonen

Nou, gister was dus de singelloop en ik heb hem netjes gelopen en (uiteraard) voor de rest van mijn loopgroepje gefinisht, maar er is een maar. Ik heb gewoon geen medaille, omdat we iets te laat waren met inschrijven en dus de nummers op waren. Op zich niet erg, behalve voor een materialistisch persoon zoals ik.

De loop zelf was ook weer een bijzondere gewaarwording. Van de 6 km kon je de eerste 5 alleen maar rustig aan joggen omdat er zo extreem veel trage mensen waren… dat heb je echt alleen maar bij de singelloop. Maar ja, het was weer leuk!

Laserpod

Laserpod!Heden ochtend heb ik ‘m opgehaald, de via inkoopacties.net aangeschafte laserpod. En op zich is het wel een grappig apparaatje. Ik heb m nu alleen nog maar overdag in de volle zon kunnen aanschouwen, dus ik ben benieuwd hoe het gelaserde schouwspel er in het donker uitziet :-p.

Update:
Ahhh, ‘s nachts ziet het er echt heel vet uit! Het moet dan wel goed donker zijn, en dat kapje moet eraf, maar dan heb je ook wat. Een bijzonder cool schouwspel op de muren en op het plafond :-p