Plant verhuist

Verhuist!
Gisteren heb ik het dan toch maar gedaan. Mijn plant is verhuist van mijn raamkozijn naar mijn balkon, want de geur begon nu al merkbaar te worden.

Vanmiddag ook even checken hoe het gaat met mijn vaders plant. Ik had al gezien dat deze het stukken beter had dan die van mij. Haar stammetje was twee keer zo dik, ze staat full-time in de serre in de hitte, en ze heeft een enorme(!) grote pot met aarde. Dat kan alleen maar resulteren in onovertrefbare reusachtigheid.

(meer plantverhalen…)

4 reacties op “Plant verhuist

  1. Zo hee dat gaat hard zeg! En dan te bedenken dat er nog een 2x zo grote versie van bestaat… volgens mij moet jij binnen de kortste keren ook een nieuwe pot hebben :)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *