Shout, shout, let it all out

Tijdens het paasweekend zijn we op bezoek geweest in Tenerife. Het bezoek was een typisch Spaans event. Alleen de overtocht met de boot was geregeld. Slaapplek op het eiland moesten we ter plekke iedere dag nog regelen. Dit slaapplek regelen gebeurde ook op een Spaanse manier. Eerst de hele dag toeristen, en dan ‘s avonds op het laatste moment nog wat zoeken. Gelukkig ging dit verbazend vaak goed, op een dag na.

We waren aangekomen in een of ander gehucht en hier wilde we overnachten, maar er bleek geen enkel hotel te zijn. Hierna door naar het volgende gehucht, waar we via via een aantal particulieren wisten te bezoeken, die uiteindelijk ook allemaal geen plek hadden. In het volgende gehucht was net een paas optocht aan de gang, en vroegen we een agent om wat tips. Toen ging het hek zo’n beetje van de dam. De agent bleek namelijk erg behulpzaam. Gewoon raar.

Eerst gingen we naar het bureau. Hier belde oom agent iets van 8 mensen die hij kende die wel eens een appartementje verhuurde. Ondertussen ook nog een opmerking dat er een hotel in het dorp was, maar deze was erg aan de prijs. Uiteindelijk gingen we in de politiekar op naar een aantal mensen. Gezellig door het dorp rijden en oom agent bellende en met zijn communicatie middelen aan het bemiddelen. Ondertussen kregen we ook nog tips over eetgelegenheden en toeristisch zaken. Uiteindelijk nog een plek gevonden ook.

Enig minpuntje was de volgende ochtend. Geen ontbijt maar wel een wek-dienst. Vanaf half 9 tot 10 (anderhalf uur) konden we genieten van het nummer ‘Shout‘ dat door een groot fan op de repeat werd beluisterd.

Al met al een erg geslaagd weekendje Tenerife.

Weekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje TenerifeWeekendje Tenerife