Bloemencorso

Bloemencorso 2013 - Aap!Bloemencorso 2013 - Aardbei!Bloemencorso 2013 - Vis!
Wat valt er allemaal te beleven in Noordwijkerhout, zo in het hart van de bollenstreek. Nou, normaal gesproken bijzonder weinig, maar vandaag is er dan toch wat te doen. De bloemencorso rijdt door het dorp. Allemaal karren versiert met duizenden en duizenden bloemen.

Het was erg koud, maar wel leuk om weer eens te zien.

iPhone 4

iPhone4!Grote veranderingen hebben meestal andere veranderingen tot gevolg. Zo ook mijn telefoon. Ik ben altijd zeer tevreden geweest met de meest standaard telefoon. Hoe minder functies, hoe beter. Een simpele telefoon zoals mijn oude Nokia is eenvoudiger te gebruiken, heeft minder delen die kapot kunnen, is goedkoper, overleeft een val en wordt nooit gejat.

Dankzij mijn broer is het roer nu echter volledig om. Ik loop rond met en heuse computer in hip formaat. Een iPhone. Nu kan ik te pas en te onpas wassap-en, facebooken, google-en, shoppen, bankieren, spelletjes spelen en gewoon lekker digitaal consumeren als ik daar zin in heb. Ik heb zelfs deze post via de iPhone ingevoerd. Ik was altijd wat huiverig maar ik ben nu om.

10 dagen

Sinds april ben ik weer in Nederland en het is een drukke tijd geweest. Ik moest van alles en nog wat regelen en ik begon al direct met mijn nieuwe full time baan. Mijn eerste indruk van Nederland is dat het echt verschrikkelijk koud is. Dat was in mijn herinneringen wel wat anders.

De afstand met Alex en Ana had ik een beetje onderschat. Zeker de eerste paar dagen was het erg moeilijk om zo ver weg te zijn. Inmiddels hebben we een soort van ritme waarbij ik iedere dag met skype op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen en zo kunnen we elkaar weer een tijdje zien. Gelukkig heb ik ook mijn familie en vrienden dichtbij.