10 dagen

Sinds april ben ik weer in Nederland en het is een drukke tijd geweest. Ik moest van alles en nog wat regelen en ik begon al direct met mijn nieuwe full time baan. Mijn eerste indruk van Nederland is dat het echt verschrikkelijk koud is. Dat was in mijn herinneringen wel wat anders.

De afstand met Alex en Ana had ik een beetje onderschat. Zeker de eerste paar dagen was het erg moeilijk om zo ver weg te zijn. Inmiddels hebben we een soort van ritme waarbij ik iedere dag met skype op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen en zo kunnen we elkaar weer een tijdje zien. Gelukkig heb ik ook mijn familie en vrienden dichtbij.

2 reacties op “10 dagen

  1. Adrie,

    We moeten maar snel eens wat oerhollandse kroketten gaan eten om je weer een beetje te laten inburgeren!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *