iPhone 4

iPhone4!Grote veranderingen hebben meestal andere veranderingen tot gevolg. Zo ook mijn telefoon. Ik ben altijd zeer tevreden geweest met de meest standaard telefoon. Hoe minder functies, hoe beter. Een simpele telefoon zoals mijn oude Nokia is eenvoudiger te gebruiken, heeft minder delen die kapot kunnen, is goedkoper, overleeft een val en wordt nooit gejat.

Dankzij mijn broer is het roer nu echter volledig om. Ik loop rond met en heuse computer in hip formaat. Een iPhone. Nu kan ik te pas en te onpas wassap-en, facebooken, google-en, shoppen, bankieren, spelletjes spelen en gewoon lekker digitaal consumeren als ik daar zin in heb. Ik heb zelfs deze post via de iPhone ingevoerd. Ik was altijd wat huiverig maar ik ben nu om.

2 reacties op “iPhone 4

  1. Excellent. Now you can keep in touch with Alex and Ana where ever you are. Even if you don’t use it when you get home, at least this will help you keep more in touch. Well Done.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *