Schotland 2009

We hebben Nessie gezien!Het heeft eventjes geduurd, maar alsnog hier een aantal fotootjes van onze vakantie en rondreis door Schotland.

Onze reis naar Schotland was erg leuk. Een hele dijk kasteeltjes gezien, hele mooie natuur, een paar behaarde koeien, pittoreske dorpjes, doedelzakspelers, etc.

Uiteraard waren er ook een paar leermomentjes. Blijkbaar is het in schotland noodzakelijk om bij het afrekenen in restaurant of bar de bon goed te controleren. De laatste paar dagen voerden we een bonnen controle uit, want mijn partner was geïrriteerd door de laksheid waarop de rekening gemaakt werd. Hierna bleek dat we in bijna 80% van de gevallen voor een of meerdere euro’s opgelicht werden. Bij navraag bleek natuurlijk altijd dat het om een foutje ging, maar het kwam zo vaak voor dat het echt opviel.

Schotland, we komen eraan!

Schotland!Het is weer bijna vakantietijd. Dit jaar blijven we echter in Europa. Na korte stops in Spanje en Nederland vertrekken we de 30ste naar Edinburgh, Schotland. Hierna verkennen we het land in een weekje, met uiteraard een stop bij Loch Ness, om het oermonster aldaar eens te bekijken.

Na schotland keren we terug naar Nederland waar Ana een paar dagen verblijft en ik een dikke week. Voldoende tijd om mijn oude buurt weer eens te bezoeken en flink bij te praten met familie en vrienden.

De planning:
26 juni Las Palmas -> Madrid
29 juni Madrid -> Amsterdam
30 juni Amsterdam -> Edinburgh
8 juli Edinburgh -> Amsterdam
19 juli Amsterdam -> Madrid
19 juli Madrid -> Las Palmas