Royalty’s

Thomas en Valentijn - Royalties!Het is weer het einde van het jaar, dus de opbrengsten van ons boek zijn weer over gemaakt. Ik denk dat ik 99.5 procent van de opbrengsten aan het goede doel geef. Een ONCE stand vlak bij ons huis in Las Palmas. Ik zal zelfs de royalties verdubbelen en een donatie aan onze zoon geven voor zijn universiteits potje. De pure winst bedraagt namelijk welgeteld EUR 5.02. Precies genoeg voor een kraslot.

Ik kreeg de notificatie over de royalty’s van ‘Thomas en Valentijn‘ vandaag opeens toegestuurd. Ik was enigszins verbaast, want ik had niet verwacht dat er überhaupt nog boeken verkocht werden, maar het lijkt alsof de verkoop in de lift zit! Blijkbaar weer Amazon met enige regelmaat nog exemplaren te verkopen. Afgelopen maand zijn er zelf nog 3 exemplaren verkocht! Het afgelopen jaar zijn bijna 10 exemplaren de deur uit gegaan.

Het effect van 100% korting

Publiceren van een kinderboek is een ding. Tegenwoordig met alle hulp die je online vind kan iedereen die een beetje onderzoek doet dit zelf. Het probleem is om bekendheid te genereren. Dit is mij nog niet gelukt. De afgelopen tien dagen was de digitale versie van ons boek gratis te downloaden en dit heeft welgeteld één download opgeleverd.

Blijkbaar moet ik toch maar eens gaan experimenteren met een reclame actie. Voor Google Adwords krijg ik regelmatig aanbiedingen waarbij ze me 75 euro bieden voor een marketing campagne. Wie weet, misschien dat het effect heeft.

Thomas en Valentijn

ISBN - Thomas and Valentine978-1-4478-1373-6
978-1-4478-1835-9

Een doorgewinterde boekenfreak zal de bovenstaande nummers waarschijnlijk herkennen als een ISBN nummer. Maar dit zijn niet zomaar een paar ISBN nummers, het zijn mijn ISBN’s. Wie had dat ooit bedacht. Ik ben auteur! Laat die kaartjes voor het boekenbal maar komen.

Ana en ik hebben een kinderboek geschreven en vanaf vandaag is ons boek te koop. Op de site van Lulu kan je de papieren versie van het boek (ISBN: 978-1-4478-1373-6) aanschaffen voor een schamele €8 plus verzendkosten.

Nederlands: Thomas en Valentijn
Engels: Thomas and Valentine

Er is echter ook digitale versies beschikbaar voor maar €3.50. Speciaal voor je Kindle, Nook, eReader, PC, Laptop, Tablet, etc. Deze vind je in mijn eigen online winkel in het Nederlands of Engels. Voor de bezitters van een iPad is de Engelse versie is ook beschikbaar in de iBookstore (ISBN: 978-1-4478-1835-9).

Valentijn!Floor!Biggetje!Valentijn zit!
Met dit boek kom je in het bezit van een hartverwarmend sprookje over Thomas, een moedige jonge boer, die een vriendschap opbouwt met een vreemd onbekend dier. Maar… zijn vrouw heeft andere plannen.

Een verhaal over verlies, intrige, liefde, wanhoop en geluk. Een nieuwe klassieker om aan je kinderen voor te lezen welke ze keer op keer zullen willen horen. Een elegant, traditioneel verhaal dat je zal doen afvragen waarom het niet eerder geschreven is.