Verhuizen

Carvajal!Na een lange tijd erg fijn gewoond te hebben in de Ciudad Gardin (naast het huis van de rijkste man ter wereld, de eigenaar van de IKEA) werd het voor ons tijd om een iets grotere woning te zoeken. Onze nieuwe woning is iets meer in het centrum van de stad. Het pand staat bekend als de oude x-rated bioscoop maar nu zijn het lekker ruime appartementjes in het centrum van de stad. Met garage en flink wat winkeltjes in de buurt.

Alex is maar wat opgewonden door de verhuizing.Hij is ontzettend enthousiast en slaapt stukken minder. Waarschijnlijk komt dat door alle verhuis activiteit om hem heen. Hij heeft nu nog twee weken de tijd om weer tot rust te komen en dan is het groot feest in ons nieuwe huis. Zijn eerste verjaardag!!!

Zwemmen (2)

Het gaat heel goed met Alex in het water. Een stuk beter dan toen hij net begon met zijn zwemles. Hij is het zwemmen zelfs leuk gaan vinden en huilt niet meer, zelfs niet als hij opeens kopje onder gaat.

11 maanden controle

Alex heeft weer een prik gekregen. Ook heeft hij een algehele controle doorlopen. Hij is flink gegroeid heeft nu de volgende statistieken:

  • Gewicht: 9.130
  • Lengte: 73 cm
  • Omtrek hoofd: 45,7 cm

Hij mag vanaf nu ook tonijn, sardienen, avocado en ei eten. Ook moeten we hem meer stukjes te eten geven, zodat hij een beetje kan kauwen. Vlak na zijn prik heeft hij een beetje gehuild, maar hij was het trauma snel weer vergeten. Direct na de controle zijn we naar het zwembad gegaan, en Alex heeft gewoon lekker genoten in het (redelijk koude) water.

Zonder reclame

Na een jaar reclame maken is mijn website weer ‘schoon’. Dit was de regel tekst die ik moest toevoegen aan een van mijn posts:

Je kent ze wel, de pinda’s die je graag eet als je tv kijkt of gratis online poker speelt of gewoon bij een biertje in een bar.

De betreffende post ging over een pinda plant. De opbrengst was iets meer dan honderd euro voor een regeltje tekst bij een oude post. Snel verdient.

Zwemles

ZwemlesOp ons eiland is de oceaan een belangrijk onderdeel van het leven. Relaxen doe je op strand en heel veel sporten doe je op en in het water. Zwemmen, zeilen, surfen, snorkelen, duiken, etc. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben als je bij of in het water bent en dus gaan we met Alex lekker naar het zwembad voor ‘zwemles’.

Om te leren zwemmen zullen we waarschijnlijk veel te vroeg zijn, maar in ieder geval is het goed om Alex al vroeg in contact te brengen met het water zodat hij eraan kan wennen. Deze week is de kleine al twee keer in zijn mini zwempak en met zijn mini badmuts in het diepe gegooid. Dat was even schrikken!