Verhuizen

Carvajal!Na een lange tijd erg fijn gewoond te hebben in de Ciudad Gardin (naast het huis van de rijkste man ter wereld, de eigenaar van de IKEA) werd het voor ons tijd om een iets grotere woning te zoeken. Onze nieuwe woning is iets meer in het centrum van de stad. Het pand staat bekend als de oude x-rated bioscoop maar nu zijn het lekker ruime appartementjes in het centrum van de stad. Met garage en flink wat winkeltjes in de buurt.

Alex is maar wat opgewonden door de verhuizing.Hij is ontzettend enthousiast en slaapt stukken minder. Waarschijnlijk komt dat door alle verhuis activiteit om hem heen. Hij heeft nu nog twee weken de tijd om weer tot rust te komen en dan is het groot feest in ons nieuwe huis. Zijn eerste verjaardag!!!

2 reacties op “Verhuizen

  1. leuk om een indruk te krijgen van jullie nieuwe woning ,veel woon plezier

  2. Ziet er op papier leuk uit! Veel geluk in je nieuwe appartement.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *