Ford Focus

Ford Focus!We hebben een nieuwe auto! Onze trouwe Seat Ibiza hebben we ingeruild en we hebben nu een zo goed als nieuwe 9 jarige rode Focus.

Nou ja, hij was zo goed als nieuw toen we hem kochten, maar inmiddels is gebleken dat onze parkeerplek op -3 toch roet in het eten gooit. De auto is na een paar dagen al voorzien van een flinke deuk en enorme krassen aan de linker kant, de rechter kant en op de voor bumper.

Cement bak

Cement bak!
Fantastisch toch hoe zo’n kleintje het enorm naar zijn zin kan hebben. Het geluk straalt van zijn gezicht en kan alleen maar resulteren in een goed gevoel bij de mensen om hem heen. Weken naar zijn korte verblijf in Nederland kwamen er nog kinderen langs op zoek naar Alex.

De pot op

Potje!Het was een klein feestje een paar dagen geleden. Alex gaf helemaal zelf aan dat hij moest plassen, en na het pakken van zijn potje ging hij met wat hulp lekker zitten en deed een plas. Pappa en mamma waren natuurlijk apetrots, maar Alex zelf was nog het meest in zijn nopjes! Halverwege stond hij al plassend op om blij juichend en plassend door de kamer te rennen.

Alex is weer een stapje verder in zijn lange rit naar de volwassenheid. Zijn ontwikkeling gaat nog steeds razend snel, en we zijn dan ook benieuwd naar het volgende kunstje dat hij gaat klaren.