Schilderij

Alan is een inspiratiebron voor ons allemaal. Iedere dag weer inspireert hij ons om het beste uit onszelf te halen en te werken aan een betere toekomst.

Zelfs zonder persoonlijk aanwezig te zijn heeft hij als inspiratie bron gefungeerd voor een kunstenaar. Dat is natuurlijk erg leuk. Hier is het resultaat:
Alan in verf!

Een prachtig schilderij gemaakt aan de hand van deze foto:
Alan inspiratie!

Kunst

Alex drie jaar schilderij (20150221)!
Alex zijn moeder was een paar dagen in Barcelona voor een congres en Alex miste zijn moeder flink. Hij wilde wat voor haar maken voor als ze terug kwam, en het resultaat was een prachtig schilderij van de zon, met gras, de hemel, de zee, een bootje, een slak, pappa en een paar A’s (A van Alex)

Werk aan de muur

Werk aan de muur!Wie wil dat nou niet, een mooi kunstwerkje aan de muur. Ik had al een ‘Dre‘, maar nu is het een stuk gemakkelijker om een stukje unieke gepersonaliseerde kunst aan de muur te hangen.

Via de website ‘Werk aan de Muur’ kan je enorm veel kunstwerken doorzoeken en zelfs je eigen kunststukken maken. Als je eenmaal een mooi beeld gevonden hebt zijn er zeer veel opties om je eigen kunstwerk op maat te maken. Het is zo eenvoudig dat ik inmiddels al mijn eigen Adrie Berg kunst winkeltje heb.

De Dre!

De Dre! deel 2!De Dre! deel 1!
De Dre! deel 3, de mini!Dit is hem dan.. De echte Dre!, gemaakt door de enige echte Andrea. Nog niet aan de muur, want hij is hagelvers en moet nog drogen, maar nu al ben ik er bijzonder blij mee! Voor geïnteresseerde is er nog een kleine ‘making of’, met meer foto’s