De Dre!

De Dre! deel 2!De Dre! deel 1!
De Dre! deel 3, de mini!Dit is hem dan.. De echte Dre!, gemaakt door de enige echte Andrea. Nog niet aan de muur, want hij is hagelvers en moet nog drogen, maar nu al ben ik er bijzonder blij mee! Voor geïnteresseerde is er nog een kleine ‘making of’, met meer foto’s

3 reacties op “De Dre!

 1. Adrie,

  Ik vind hem erg mooi! Het heeft dus 5 jaar geduurd voordat er iets aan de muur hing? Het is toch wat…

  Maar je zet het nu wel recht met dit kunstwerk hoor…
  Hein

 2. Ik vind hem ook mooi (en niet omdat het van mijn zusje is :P).
  Ga je ze bij elkaar hangen of in iedere kamer één?

 3. De twee grote moeten uiteraard naast elkaar hangen, en die lieve kleine hang ik zeer waarschijnljik in dezelfde kamer, maar aan een andere muur.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *