Film of foto

Soms heb je het dilemma. Maak je een paar fotos, of is een filmpje toch beter. Een lastige vraag, en in het onderstaande geval had ik in Leeds onterecht voor de fotos gekozen. Maar gelukkig toch ook nog een klein stukje film van een prachtig concert door Alex.

Ryanair en Leeds

Vaak ontvang ik van die typische reclame mails. Een superofferte, en als je er dan op klikt zitten er altijd een flink aantal adders onder het gras. Zo ook ryanair. We ontvingen een mail met het mooie aanbod van een vlucht voor 9.99 EUR. Helemaal niet slecht, maar zoals ik al verwachtte was het alleen voor een beperkt aantal vluchten, een bepaald aantal dagen, en onder bepaalde voorwaarden. Dit soort mails gaan bij mij altijd direct naar de vuilnisbak.
Leeds!Bij Ana ging het dit keer anders. Ze zocht de hele boel gelijk uit, en het bleek dat er vanuit Gran Canaria maar een mogelijkheid was. Naar Leeds. En de prijs was ook ietsje hoger als 9.99 EUR, maar uiteindelijk was een retourtje maar 22 EUR. De data waren ook redelijk vast, met als resultaat dat we nu van 15 tot 19 januari op avontuur zijn geweest in Leeds.

In Leeds bleek het vier dagen lang koud en miezerig weer, maar dankzij de pubs hebben we het toch nog goed naar ons zin gehad. Alex was direct helemaal fan van de bacon bij het ontbijt, en de fish en chips natuurlijk.

Achter de rug

Na twee weken feest in Londen, Amsterdam, Den Haag, Noordwijkerhout en een nachtje Madrid zijn we weer op Las Palmas aanbeland. Het was een goede vakantie in de zin dat ik nagenoeg geen seconde aan mijn werk gedacht heb, en we hebben (bijna) iedereen weer eens gezien.

Londen was onze eerste vakantie stop. Vier dagen zaten we in het centrum in een hotel en we hebben alle hoogtepuntjes gezien. De big ben, het parlement, de tower bridge, de wisseling van de wacht, een rondje in de London Eye meegedraaid, en lekker wat pints gedronken.

Hierna in Nederland de flink gegroeide Annabel weer eens gezien en een nog flinker gegroeide Lucas. En natuurlijk ouders, vrienden en familie. Nu is het allemaal helaas weer achter de rug.

Ik moest vandaag weer aan het werk en hier trof ik vanochtend mijn bureau aan afgeladen met Spaanse versieringen, met een grote poster van de beker die de Spanjaarden hadden gewonnen. Que fuerte!