2014 in vogelvlucht

Happy 2015!Weer een jaar voorbij! Het is ieder jaar hetzelfde verhaal, maar toch is het ook ieder jaar weer een verrassing. Dit jaar ben ik weer terug gekeerd naar Spanje terwijl ik bleef werken voor Naturalis. Een situatie die een stuk prettiger is voor ons gezin. Ik ga nog wel iedere maand een weekje naar Nederland, maar mijn thuis is eindelijke weer mijn thuis.

Alex is drie geworden. Een ontzettend grote jongen is het nu en we hebben al gesprekjes over van alles en nog wat. Het is een slim ventje. Ik praat Nederlands met hem en hij spreekt Spaans en een klein beetje Nederlands met mij. Thuis is hij duidelijk aanwezig en is hij de kleine prins. Op school is hij rustig en een beetje timide, maar volgens zijn juf is het een heel slimme jongen.

Ana heeft een rustig jaar achter de rug. Met haar ogen gaat het weer wat beter. Haar werk in nog steeds hetzelfde en ze is een fantastische moeder.

We wensen iedereen een heel goed 2015!

Sinterklaas

Ook op Gran Canaria komt de Sint langs! Vanavond gaan we met zijn allen naar het zuiden, alwaar alle Nederlanders van het eiland zijn uitgenodigd bij hotel Barbacan. We zijn er benieuwd of onze kleine nog wat gaat krijgen. Hij heeft zich in ieder geval het afgelopen jaar goed gedragen, dus dat zit wel goed.

Update: Alex heeft zijn kado in ontvangst genomen, samen was een flinke hoeveelheid snoepgoed. Hij was superblij met de Sint, zeker na zijn aankomst in het hotel met vuurwerk, een ritmische percussieband en natuurlijk de sint in een supermooie cabrio in plaats van zijn witte schimmel.

Fotos

Pasfoto!In Spanje pakken ze het slim aan. Als je de foto van je kind met zijn hele klas wilt, dan wordt je verplicht een flinke fotobundel te kopen. Hierin zitten 20 pasfotos, een calender met foto, een paar kerstkaarten met foto, een sleutelhanger met foto en een paar grote portretfotos.

Gelukkig is Alex fotogeniek.