Ong-bak

Het werd mij vanmiddag vertelt, maar ik kon het niet geloven… een film met een betere martial arts persoon dan bruce lee of jackie chen. Toch moet ik het toegeven, zelden heb ik zo’n brute film gezien als Ong-bak.

Het verhaal van het gestolen hoofd van een beeld, en de zoektocht om het hoofd terug te vinden is van zwaar ondergeschikt belang.

De bad-guys die drugs gebruiken om beter te presteren tijdens de vechtscenes, de good-guy die bij voorkeur abnormaal snoeiharde klappen op het hoofd plaatst, de achtervolgingen en de extreme hoeveelheid geweld maken deze film echt tot een instant classic.
Zien!!!

3de keer alweer.

Sleutels kwijt!Een ezel stoot zich nooit drie keer tegen dezelfde steen.

En toch is het mij gelukt. Vandaag was het volgens mij al weer de derde keer dat ik mijn huis uit stapte om nog even wat boodschappen te doen, en tegelijkertijd met het dichtgooien van mijn voordeur realiseerde ik dat mijn sleutels nog binnen lagen. Dat is een bijzonder vervelend gevoel als je tegelijkertijd beseft dat je telefoon naast je sleutels ligt, en dat de dichtsbijzijnste reserve sleutels op een uur afstand verblijven.