Operatie geslaagd

Operatie geslaagd!De operatie is goed verlopen. Ana’s gal blaas is netjes verwijderd tijdens een operatie die bijna twee uur duurde. Tijdens de operatie bleek Ana een flink grote gal blaas te hebben, maar deze kon toch door een incisie bij haar navel verwijderd worden. Na de operatie was Ana de hele dag erg misselijk vanwege de algehele narcose waarin ze gebracht was. Een dag later voelde ze zich al een heel stuk beter en heeft ze zelfs al een stukje rondgelopen.

Vandaag komt Ana weer lekker naar huis. Ze moet het in ieder geval tien dagen rustig aan doen en hierna worden de paar hechtingen die ze heeft verwijderd. Daarna zou ze weer langzaam aan een normaal dieet kunnen gaan wennen.

1 reactie op “Operatie geslaagd

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *