Geboorte Alex

Op 15 augustus is onze Alex geboren om 23:07 in het ziekenhuis van Alcala de Henares. Hij is een prachtige kleine baby en hij woog vlak na zijn geboorte 2500 gram met donkerblond haar en donkerblauwe ogen.

De eerste avond heeft Alex doorgebracht in een speciale afdeling want hij was tijdens de geboorte onderkoeld geraakt en maakte een beetje vreemd geluid tijdens het adem halen. De hele nacht ben ik bij hem geweest en hebben we huid-aan-huid doorgebracht. Het vreemde geluidje was al na een half uurtje verdwenen en zijn onderkoeling was snel onder controle, maar voor de zekerheid moest Alex toch tot de volgende dag onder supervisie blijven.

De 15de was een chaotische dag. Alex was ingepland voor de 24ste, maar tijdens een controle bleek dat de geboorte al aan de gang was. Ana had hier echter niets van gemerkt. Ik werd gebeld en heb in alle haast snel een ticket geboekt naar Madrid. Hier kwam ik rond middernacht aan. Een half uurtje later was ik in het ziekenhuis alwaar Alex zojuist geboren was.

Eerst eventjes bij de kleine wezen kijken en daarna naar de moeder. Het was wel even schrikken om Ana zo te zien, want ze zag er uit als een soort van geest.

De volgende dag moest Ana direct aan de slag. Opstaan na haar keizersnee was niet gemakkelijk maar toch heeft ze het moeten doen. Haar eerste blik op de kleine Alex maakte veel goed; er verscheen weer een glimlach op haar gezicht. Na een paar dagen konden we het ziekenhuis de rug toekeren en momenteel zijn we lekker thuis, kijken hoe het gaat en proberen een dagelijkse routine te vinden.

Enkele fotos van onze zoon:
Alex!

Alex!

Alex en familie!

Update: Nog meer fotos van de kleine Alex.

10 reacties op “Geboorte Alex

 1. Adri en Ana,

  Wat een machtig mooi ventje hebben jullie daar op de wereld gezet! En hij heeft een mooie naam gekregen. Van harte gefeliciteerd, geniet van de mooie tijd! Wel een verhaal zeg voor het zover was, maar gelukkig is alles in orde nu.

  Groetjes,
  Cesar, Renata en natuurlijk ook Matteo

 2. Echt een prachtkereltje! Lekker rond koppie, ziet er goed uit. Welkom Alex in onze Bergfamilie! Wat een mooi plaatje van jullie met z’n drieen! Heel veel geluk met elkaar.
  Hans en Corry

 3. Hallo Adrie en Ana,

  Van harte gefeliciteerd met jullie mannetje. Leuk die eerste foto’s. Wat een hectiek voor jou Adrie om zo snel mogelijk in Madrid te komen. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gegaan. We begrepen van Rogier en Barbara dat Ana en Alex voorlopig nog even aan het vasteland blijven. Jij moet helaas straks weer terug. Nou ja, geniet nu even lekker van de kraamtijd en wen aan deze gigantische maar mooie verandering in jullie levens!

  Groeten,
  Hein en Natasja.

 4. Adri en Ana,

  Van harte gefeliciteerd met Alex, wat een mooi mannetje!
  En leuk om te zien dat je al veel verder bent gekomen dan het koken van macaroni, Adri;-)

  Hartelijke groeten van Pien

 5. Me encanta vuestra mirada , felicidad en estado puro ! Viva la vita !

 6. wat een mooie foto’s ,Alex in het kussen met je ouders erbij is enig. ook hierbij gefeliciteerd met de geboorte van Jack groetjes Louis en Riet de Bakker

 7. Via deze weg wil ik jullie feliciteren met de geboorte van jullie zoon.

  Heel veel geluk met zijn 3en.

  Gr. Michele

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *