Thomas en Valentijn

ISBN - Thomas and Valentine978-1-4478-1373-6
978-1-4478-1835-9

Een doorgewinterde boekenfreak zal de bovenstaande nummers waarschijnlijk herkennen als een ISBN nummer. Maar dit zijn niet zomaar een paar ISBN nummers, het zijn mijn ISBN’s. Wie had dat ooit bedacht. Ik ben auteur! Laat die kaartjes voor het boekenbal maar komen.

Ana en ik hebben een kinderboek geschreven en vanaf vandaag is ons boek te koop. Op de site van Lulu kan je de papieren versie van het boek (ISBN: 978-1-4478-1373-6) aanschaffen voor een schamele €8 plus verzendkosten.

Nederlands: Thomas en Valentijn
Engels: Thomas and Valentine

Er is echter ook digitale versies beschikbaar voor maar €3.50. Speciaal voor je Kindle, Nook, eReader, PC, Laptop, Tablet, etc. Deze vind je in mijn eigen online winkel in het Nederlands of Engels. Voor de bezitters van een iPad is de Engelse versie is ook beschikbaar in de iBookstore (ISBN: 978-1-4478-1835-9).

Valentijn!Floor!Biggetje!Valentijn zit!
Met dit boek kom je in het bezit van een hartverwarmend sprookje over Thomas, een moedige jonge boer, die een vriendschap opbouwt met een vreemd onbekend dier. Maar… zijn vrouw heeft andere plannen.

Een verhaal over verlies, intrige, liefde, wanhoop en geluk. Een nieuwe klassieker om aan je kinderen voor te lezen welke ze keer op keer zullen willen horen. Een elegant, traditioneel verhaal dat je zal doen afvragen waarom het niet eerder geschreven is.

2 reacties op “Thomas en Valentijn

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *