Ons huwelijk

Huwelijk Ana en Adrie!

Het was voor ons een zeer geslaagde huwelijksdag. Weleens geplaagd door slecht weer, berovingen van familieleden en valpartijen maar voor ons was het toch een erg mooie dag. We zijn heel erg blij dat er zoveel mensen die feest met ons hebben willen vieren. Hartstikke bedankt voor alle gelukswensen en cadeaus.

Onze huwelijksreis is begonnen in Athene. Hier hebben we een paar dagen rondgeneusd, en geproefd van de Griekse cultuur, keuken, en oudheden. Momenteel zijn we bezig met een tocht langs een aantal Griekse eilanden, en zo zijn we nu gestrand op het eilandje Syros, waar de enige bootverbinding met ons volgende eiland niet kan varen vanwege een beetje wind. We hopen met wat vertraging vanavond alsnog af te kunnen meren. Hierna gaan we nog langs een aantal andere Griekse eilanden. Naxos, Santorini en Kreta. Na Kreta reizen we terug naar Athene, waar we een weekje met de auto rond trekken door Griekenland.

Hierna keren we weer terug naar ons normale leventje op ons Spaanse eiland.

1 reactie op “Ons huwelijk

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *