Ontvoering!

Ontvoering!Claudia Melchers, de dochter van een rijk persoon was ontvoerd en is inmiddels weer vrij. Tsja, shit happens… Maar toch heb ik ‘de zaak’ gevolgd met meer dan normale interesse.

Sinds het lezen van het boek van Peter R. over de ontvoering van Alfred Heineken vind ik het allemaal bijzonder interessant. Hoe hebben ze het losgeld aangepakt.. waarom was Claudia nog steeds in Amsterdam.. hoe kan het dat ze zo snel is gevonden.. is er überhaupt losgeld betaald.. etc. etc. Aarghhhh!. Ik kan niet wachten op de uitgebreide analyse van de ontvoering die ongetwijfeld gaat komen.

Oh, het Peter R. boek is ook zijn eigen leven gaan leiden. Deze wordt gecirculeerd, dus misschien kom je ‘m ooit tegen! Mijn naam staat bij alle andere lezers op de kaft, dus laat het weten als het boek je pad kruist!

3 reacties op “Ontvoering!

  1. Als ik jou zo enthousiast hoor praten over het lezen van een boek, word ik echt een beetje jaloers. Ik heb een hekel aan lezen en ik kan me er gewoon niet toe zetten. Ik was laatst begonnen met een erotische roman, en zelfs DAAR kom ik niet door heen. Ik moet het gewoon maar lekker bij stripboekies houden. Mijn eigen stripboek :)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *