Brandweer gekloot & Paintball!

Paintball!Zaterdag waren de vrijgezellen-feesten van Peet en Pascale. Uiteraard was ik met de peter-groep mee en dat was bijzonder leuk. Eerst een brandweer iets, waarbij lekker gekloot werd met water en vuur en daarna paintball! Voor mij was het de eerste keer in een legeroutfit en met een verf-gun, en ik vond het zowaar best leuk.

Het begin was even wennen, maar na een keertje goed geraakt te zijn krijg je de sterke motivatie om andere te raken voordat je zelf de zaad bent. Met als voorbereiding een vette industrial nation cd die veels te hard werd afgespeeld raak je echt goed in de mood. Iedereen moest dood, zeker tijdens het laatste spel, want dan moeten ook de kogels nog eens op :-p. En als je dan per abuis iemand in zijn kruis raakt.. tsja, dat kan gebeuren toch. Toch alsnog mijn excuses.

De foto’s van het brandweergebeuren en paintballen (het cameraatje dat op de bar lag) staan uiteraard alweer online. Aanstaande donderdag is het daadwerkelijke trouwen! Hoera!!

3 reacties op “Brandweer gekloot & Paintball!

  1. Ik heb net de foto’s gezien, het ziet er een stuk cooler en professioneler uit dan dat illegale paintballgebeuren in Slowakije wat ik heb meegemaakt. Deed Herman mee in zijn t-shirt? RESPECT! (leeft ie nog?)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *