Instelbare houten schilders ezel

Nu te koop op marktplaats. Een koopje van jewelste, Een instelbare houten schilders ezel voor slechts 20 euro. Grijp die kans en wees er snel bij!

houten-ezelInstelbare houten schilders ezel
Kenmerken: Zo goed als nieuw
Beschrijving: Een mooie instelbare schilders ezel. Zowel de hoogte van het doek is in te stellen en de mate waarin het doek schuin naar achteren helt. De ezelstaat op vier wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.Onder het doek bevind zich een handige ruimte voor kwasten en doekjes.

Zo hier en daar zit er wat verf op de ezel, maar over het algemeen is hij in fantastische staat. De helling is zeer eenvoudig in te stellen met handige draaiknoppen. Het doek kan omlaag om omhoog bewogen worden in stapjes van een paar centimeter.

1 reactie op “Instelbare houten schilders ezel

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *