Vegas!!!

AAaaaaargh, Vegas is cool!!! Ik wist nog van skieeen vorig jaar (of het jaar daarvoor) dat Mark (v.) en ik aardig wat margarita’s konden verwerken… Hier in vegas is dat echter een stuk pittiger. Ik had er eentje gekocht omdat je er een vegas souvenier glas (=plastic) bij kreeg… Bleek het bijna 2 liter aan margarita te zijn, met niet te weinig alcohol ook nog eens. Ik ben nu dus bijna dood/verrot, want ik ben toch sinds ik in de usa ben minder gewend geraakt aan alcoh0l… Maar ik heb nu het wel coole glas, dus bij de volgende coctail avond ben ik da man!

Ohja, en het is hier ook nog eens extreem heet! Echt, iedere keer als ik uit de auto stap, of uit een ge-airco-de casino stap is het net alsof je in je smoel geslagen wordt met een hete handdoek. 100+ graden fahrenheit schijnt hier normaal te zijn… aargh :-p

Zion is niet meer

Gister ben ik helaas vertrokken uit Zion, nadat ik nog een tocht de hoogste berg op was geklommen (observation point). Die berg was 6000+ voet hoog, en toen ik er eindelijk was, was ik ook bijzonder uitgeput (fotografisch bewijs is beschikbaar, zowel van mijn uitputting als bewijs dat het echt zo hoog was). Verder dacht ik slim te zijn door naast veel water en vitamine c ook wat energie pilletjes te slikken…. dat heb ik gisteravond dus gemerkt door een overduidelijk gebrek aan slaap.

Maar goed, Zion was dus extreem gaaf. Vannacht overnacht nabij Zion in st. George (of zo), en zo meteen naar Sin City, aka Las Vegas!!!! Even flinke hoeveelheden geld verdienen.

bewijs dat ik boven op de berg was… (huge groot plaatje) (kan m hier nl niet verkleinen)
bewijs dat ik bijzonder uitgeput was daar boven op die berg (ook huge groot plaatje) (zelfde reden)