Zion is niet meer

Gister ben ik helaas vertrokken uit Zion, nadat ik nog een tocht de hoogste berg op was geklommen (observation point). Die berg was 6000+ voet hoog, en toen ik er eindelijk was, was ik ook bijzonder uitgeput (fotografisch bewijs is beschikbaar, zowel van mijn uitputting als bewijs dat het echt zo hoog was). Verder dacht ik slim te zijn door naast veel water en vitamine c ook wat energie pilletjes te slikken…. dat heb ik gisteravond dus gemerkt door een overduidelijk gebrek aan slaap.

Maar goed, Zion was dus extreem gaaf. Vannacht overnacht nabij Zion in st. George (of zo), en zo meteen naar Sin City, aka Las Vegas!!!! Even flinke hoeveelheden geld verdienen.

bewijs dat ik boven op de berg was… (huge groot plaatje) (kan m hier nl niet verkleinen)
bewijs dat ik bijzonder uitgeput was daar boven op die berg (ook huge groot plaatje) (zelfde reden)

2 reacties op “Zion is niet meer

  1. Niet te geloven! Hij disturbt de seal! Heb je nu een boete gekregen van 250 dollar? :)

  2. Hahahaah, jaja, ik heb die seal ff flink gedisturbed! Maar gelukkig heb ik mijn vuile daad uitgevoerd toen ik nog net wat energie over had, zodat ik snel weg kon rennen van de plek des onheils :-D

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *