Trails

Vanochtend heb ik de riverside trail gelopen… dat was een kilometer of 5 door een riviertje waden. Hierna s’middags de angels landing… dat was een enorme klim omhoog een huge berg op. Tijdens de tocht door het water kwam ik mijn israelische vrienden weer tegen die ik ontmoed had in brice canyon tijdens het lopen van de navaho trail, en tijdens de klim de huge berg op heb ik tom, donna en een engelse chick ontmoet, die allemaal (ikzelf inclusief) net hun baan opgezegt hadden en hierna naar vegas gaan. Kijken of we elkaar daar weer ontmoeten. Morgen nog een tochtje naar observation point, en dan ga ik weer door naar elders.

1 reactie op “Trails

  1. Go Berg; I say: Hit on the chick…..
    Huuuuuh Vegas. Mik ff een dollar in zo een slot-machine voor me. Als ik win, delen we de winst. Als ik verlies dan betaal jij die dollar (lijkt me best fair). Wel te hopen dat je na al die huge mountains het skieen in Zwitserland nog ziet zitten, das dan waarschijnlijk toch een tegenvallertje. O ja, als je vindt dat het te hard gaat, moet je je gewoon vervelen, dan duurt de rest twee keer zo lang….. Doei, Mark

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *