Happy meal vs. wok

Canary wok!Happy meal!Alex eet graag wat ie kent en als er dan een kadootje bij zit, dan is hij helemaal blij. Alex wilde afgelopen weekend dus ook niet naar de Wok, maar hij wilde een happymeal. Na wat heen en weer lopen bleek het voor de Wok mensen geen enkel probleem als Alex zijn happymeal in hun zaak nuttigde terwijl zijn ouders lekker gingen wokken. Met het happymeal in een hand en Alex in de ander begaven we ons naar de wok.

Eenmaal in het wok restaurant werden we naast een aquarium met schilpadden geplaatst (decoratief, niet om te eten) en dat was een puntje voor de wok. Het goedkope plastic speeltje boeide al niet meer zo want zo’n schildpad is veel interessanter. De patatjes en de kipnuggets vielen nog wel in de smaak…

Totdat pa en ma met vers gewokte borden lekkers aan kwamen lopen. Garnalen, kreeftjes, inktvisjes, schelpdieren, vis, paddenstoelen en wat groenten. Oei. Toen verloor het happymeal op alle fronten. De kipnuggets, patatjes, tomaatjes, etc. werden niet maar aangeraakt. Alex wilde (met als zijn opa) vis, zeevruchten, en vooral alles proeven. Volgens mij was dit de eerste keer dat hij zichzelf zo vol had gegeten dat er geen melk mee bij kon.

Nog een paar maandjes en dan zijn opa en opa gezellig op bezoek. Een perfecte gelegenheid om wederom de wok te bezoeken.