September ’24

Alex and his first star!De maand begon gemakkelijk. Alex en zijn peetoom gingen lekker een paar dagen er op uit. Naar Bilbao! Een superleuke tocht, en perfect voor Alex en zijn peetoom om hun band een beetje te versterken. Het zorgde ook voor flink wat rust voor de thuisblijvers. Met alleen Alan waren de dagelijkse/constante ruzies opeens voorbij en konden we investeren in wat quality time met Alan.

Alex had een fantastische tijd in Bilbao. Een mooi hotel, een paar musea bezocht, het voetbal stadium bekeken, en zelfs een hapje eten in een restaurant (Ola) met een Michelin ster!

Alan had het ook naar zijn zin. Hij is uiteindelijk drie dagen bij zijn vriendjes blijven logeren. Lekker in de zon, bij het zwembad, dicht bij strand, en zelfs met een uitstapje naar het attractie park Holiday World.

Beide kinderen zijn nu hopelijk volledig uitgerust en klaar voor het nieuwe school seizoen. Met het nieuwe schooljaar begon ook de standaard routine weer. Lekker iedere dag hetzelfde, lekker ieder weekend hetzelfde. Misschien saai, maar ook ontzettend makkelijk. Voetbal, tennis, (nog geen) engels, Bandama, La Laja, een weekendje kamperen, verjaardagen, etc. Eindelijk weer onze routine waar iedere dag alles weer lekker standaard is.