Opgelost :-)

Nieuw zadel!Vandaag ben ik bij gebrek aan fiets met de auto naar mijn werk gegaan.. en wat bleek bij thuiskomst…. ik had weer een zadel! Het is wel eens waar niet de oude, met het gat, maar een volledig intact exemplaar.

Ik kan me bijna niet voorstellen dat dit een effect is van mijn briefje, maar wie weet. Ik heb nu in ieder geval weer een herkenbaar zadel, dus kan ik mijn normale fietsgedrag weer hervatten :-p.

Update: Nadere inspectie wijst uit dat het toch mijn oude zadel is, met gat, maar dat er een oranje afdekhoes overheen zit. Nou ja, ook goed :-p.

Zadelloze fiets

Zadelloze fiets!
En dit is dan de trieste aanblik van mijn fiets… gelukkig ben ik de gelukkige bezitter van maar liefst drie reserve fietsen.
Maar er hangt nu wel een briefje in de hal. De tekst:

Hallo medebewoners,
Wil degene die mijn zadel heeft ‘geleend’ deze terugplaatsen?
Ik heb ‘m nodig
Groet,
Adrie

Ben benieuwd of er iemand op zal reageren :-p.

Fietszadel

Zadel!Al eerder is mijn ventiel een paar keer gejat.. maar het kan nog erger! Heden morgen kwam ik beneden in de hal van mijn gebouw… en ik moest even knipperen met mijn ogen.. zat mijn slot nou heel raar.. Nee, mijn zadel was verdwenen! Onvoorstelbaar!

Sabotage!!!

Fiets ventiel!Aargh! Het moet echt niet veel gekker worden! Mijn fiets was heden ochtend gesaboteerd! Iemand had mijn ventiel uit mijn wiel gejat, met als gevolg een bruut platte band. Er wonen maar 8 gezinnen in mijn appartementen complexje, dus het moet bijna wel iemand zijn die ik ooit gezien heb. Zelf vermoed ik dat het zo’n vervelend kind is, maar dat kan ik natuurlijk niet hard maken.

Het gevolg was dat ik vandaag wel met de bus naar het station moest en aan het eind van de dag weer met de bus naar huis. Blijkt tot overmaat van ramp de bus gewoon twee keer zo traag te zijn als de fiets! Onvoorstelbaar!