Crash

Crash!Godverdomme!
Heb ik netjes mijn auto nagelopen, oliepeil gechecked, ruitewisservloeistof gechecked, koelvloeistof gechecked, de tank lekker volgegooid, sneeuwkettingen geregeld, rijdt een of andere debiel in een grote bus de achterkant van mijn auto aan gort!

Daar gaat mijn coole trip naar Praag met de kar. Nu zit ik met een auto die ongeveer 5 cm korter is dan normaal, een totaal aan gort zijnde achterbumper, extreem krakende boxen en een kofferbak die niet meer wil openen. En gratis ook nog een enorme hoeveelheid rompslomp erbij.

Het nieuwe plan is nu om morgen te kijken of ik een vliegticket kan scoren… ben benieuwd..

Praag

Praag!Zo, net een paar dagen thuis van een zeer vermoeiende en erg geslaagde board vakantie en morgen weer op naar Praag, gezellig op bezoek bij Eliska en Zuza :-)

Eigenlijk wilde ik met de trein, maar das nog duurder dan het vliegtuig, en je moet alles weken van de voren al regelen. Vliegtuig is te veel gekloot zo last minute, dus ga ik maar met de auto.

Ik ben wel benieuwd… van wat ik online heb gezien over Praag is het wel een mooie stad, en ik heb natuurlijk de perfecte gids aldaar… maar toch denk ik dat ik zo maar even een reisgidsje ga aanschaffen, samen met een fles bessenjenever en een pak koekjes ;-).