Digital Elph

Pulp Fiction, the action figures!
Jaaaa, mijn digitale elf doet het weer..!

Een paar maanden geleden had ik per ongeluk mijn USB poort afgebroken. Sindsdien werkt ie nog een beetje, maar dus niet met mijn digitale cameraatje. Dat zoog, en ik moest dus op zoek naar alternatieven, en een alternatief heb ik nu… en pcmcia kaartje waarin ik mijn compactflash kaartje kan steken :-)

Eindelijk kan ik mijn vrije tijd nog nuttelozer besteden met fotograferen, editen en manipuleren!

Konvooi

Navis!Vanmiddag was ik in de stad, op zoek naar leuke hebbedingetjes voor tijdens het boarden en opeens stond ze daar, in het raam van Dumpie.. Nävis.

Het verhaal is simpel en toch elegant. Een meisje woont in heel groot bos op een grote groen blauwe planeet. De planeet lijkt verdacht veel op aarde, alleen is er op het ene meisje na geen mens te bekennen. Een konvooi met allerhande rare aliens komt langs vliegen, en besluit alles van waarde van de planeet af te strippen, om daarna weer door te vliegen.

Uiteraard checken de aliens van het konvooi altijd eerst of er wellicht intelligent leven aanwezig is. Dit bleek in eerste instantie niet het geval te zijn, dus kan de planeet gebruikt worden. Later blijkt (uiteraard) dat Nävis’ intelligentie niet detecteerbaar is, en als zodanig is de de enige in het hele konvooi die niet te traceren is. Een perfecte kans om geheim agent te worden, en dat gebeurt dus ook.

Sindsdien heeft Nävis samen met haar marsipulamie-achtige robothuisdier al 6 albums vol avonturen beleeft… Aanrader!