Chicken Wings

Chicken Wings!De grote chicken wing test!!!!
MacDonalds: 4 chicken wings, 2 euro. De algemene indruk was goed. De wings waren goed heet en niet echt extreem vet. De verkoper van de wings was een rasechte Amsterdammer die blijkbaar veel plezier had in zijn werk en dat ook liet blijken.

BurgerKing: 4 chicken wings, 1.75 euro. De wings waren goed heet maar wel wat vettig. Twee van de wings hadden dubbel bot! Dat was jammer want dat is toch lastiger kluiven als je de wings al lopend opeet. Ander nadeel wat niet echt een directe relatie had met de consumptie, maar toch de algehele smaaksensatie negatief beïnvloedde was een vette muis die over de vloer van de keuken van de burgerking sprintte..

Nog te testen: Kentuky Fried Chicken & Febo (misschien)

Foeter!

Gister bij de demonstratie op de dam geweest. Was erg druk en de toespraken onverstaanbaar. Na de demo werd het op de dam nog veel gezelliger… Leuk herrie lopen maken met blikjes, blikken, gitaren, diverse drum dingen en allerhande vage fluitjes. Op een gegeven moment klonk het nog extreem ritmisch en goed ook :-D

Vandaag weer richting huis gegaan… Kom ik er op Leiden Centraal achter, terwijl ik naar mijn fiets loop, dat al mijn sleutels nog in A’dam liggen!!! Argh! Ik was niet blij. Gelukkig kon ik mijn broertje charteren om mijn reserve sleutels te brengen, en mij te voorzien van een lift naar mijn huis.