Auto’s!!!

Tsja, ik kan het niet helpen. Ik moet er gen-technisch gewoon op letten. In de USA heb ik inmiddels al plenty Hummers zien rondpoken. In Detroit heb ik een kar gezien met enorme velgen en, jawel, spinners!

Verder heb ik nog geen enkele smart kunnen aanschouwen, en al helemaal geen carvers.

Flitspalen kennen ze volgens mij hier totaal niet, en laserguns ook niet. Het enige wat de agenten hier doen is rondjes rijden over de snelwegen, en zo af en toe een snelheidsovertreder aan de kant zetten. Dit aan de kant zetten is mij nog niet overkomen. Wel heb ik gemerkt op een stukje minder druk snelweg dat ik mijn autootje in de kickdown redelijk vlot tot de maximum snelheid op de snelheidsmeter kan krijgen. Dit is weliswaar maar 180kmpu, maar toch, het geeft een goed gevoel om die snelheidsnaald op de teller over de max heen te zien staan.

Winkels!!!

Little Rock is een centrumpje, met daaromheen extreem grote hoeveelheden winkels. Een winkel was zo groot als drie voetbalvelden en verkocht alleen maar nepbloemen. Echt onvoorstelbaar veel van die nepshit. Een andere zaak was als een gamma/karwei bij ons, maar dan groter, en als je daar binnenstapte zag je als eerste een groot scala aan trekkertjes die je kon aanschaffen.

Uiteindelijk heb ik alleen maar een bruut coole pet aangeschaft, die licht geeft in het donker, en die ik zal aantrekken tijdens het boarden, mits ik de moed kan opbrengen :-p